söndag 7 maj 2017

Jubileumsgruppen informerar……

 

Håll koll på din brevlåda på kolonin. Inom kort kommer du få ett infoblad med nedan information och där vi hoppas på positiv respons


Delsjökolonin 90 år och det ska vi fira den 15 juli


Såklart kommer det vara en traditionsenlig fest på kvällen, men jubileumsgruppen jobbar även att få till några aktiviteter på dagen som uppmärksammar vår födelsedag/jubileum.

En aktivitet som vi tror kan bli lyckad o inte minst trevlig, är att bjuda in till

”Öppen koloni”

Förhoppningen är att för en stund öppna upp vårt område för allmänheten.  Ge ”alla” ett tillfälle att gå runt och trivas i vår vackra koloni samt även få möjlighet att komma in och besöka enskilda stugor och trädgårdar. Ett sätt att komma kolonilivet riktigt nära.
Ska detta bli lyckat behöver vi därför ett antal kolonister som kan tänka sig ta emot besökare under några timmar på eftermiddagen den 15 juli.

Rent praktiskt tänker vi att det sitter någon form av ”flagga” vid grinden som hälsar besökare välkomna in. Är det så att några även kan tänka sig servera fika i trädgården i samband med besöket, kan ju detta bara förstärka upplevelsen för våra gäster. Givetvis får den som önskar fika betala för detta, ev överskott tillfaller föreningen


Vi behöver därför göra en liten ”enkätundersökning” för vår fortsatta planering. Vi behöver veta hur stort intresset är att ta emot besökare i sin stuga/trädgård.


/Claes o Göran